AOF Online - for virksomheder

Det virtuelle kompetenceløft, AOF tilbyder gratis onlineundervisning, så beskæftigede kan vende styrkede tilbage på arbejdsmarkedet.
Billede
AOF Online - virksomheder

AOF ONLINE er et gratis onlinekursus til dig, som er ledig og gerne vil have et kompetenceløft, som du kan bruge til at komme videre i dit arbejdsliv med, eller til dig som ønsker at videreuddanne dig. Hør om du er i målgruppen, og om optagelsesprocedurerne. Vi afventer svar fra Undervisningsministeriet ift. online screening i læsning og matematik. Vi kan lave online ordblindetest med det samme. Hvis du allerede er screenet, har du mulighed for at starte på undervisning, efter du har talt med os. Vi kan gennemføre ordblindetesten online og tilbyder også online ordblindeundervisning, hvis du er i målgruppen.


Hvad får du ud af det?
Du kan bruge AOF ONLINE til at få det kompetenceløft, som du har brug for til at komme videre på arbejdsmarkedet. Eller du kan bruge det til at søge ind på en almen voksenuddannelse eller erhvervsuddannelse for voksne.


Vi tilbyder gratis kurser indenfor følgende fag:


Hvordan foregår onlineundervisningen?
Undervisningen foregår online via computer eller tablet. Du arbejder selvstændigt, men er løbende i kontakt med underviseren. Da undervisningen foregår online, kan du studere, når du har tid. Din underviser udarbejder en læringsplan til dig, om hvilke opgaver du skal løse.


Hvor lang tid varer et kursus?
Hvert fag består af forskellige trin. Sammen med underviseren finder du det trin, som passer til dit niveau. Kursets længde afhænger af faget, men hvert trin består af 30-60 timers undervisning.


Hvad koster det?
Undervisningen hos AOF er gratis.
 

Tilmelding til vejledning her: https://aofonline.onlinebooq.dk/

Vil du høre mere?
Hvis du vil høre mere om mulighederne for tilmelding til onlineundervisning hos AOF, kan du kontakte os på 22 52 37 73.

Dokument

Hvor vi tilbyder dette kursus:

AOF Center Vendsyssel

AOF CENTER VENDSYSSEL Grønnegade 15 9700 Brønderslev 98282898 Gå til kursus