AOF Online - for ledige

AOF tilbyder gratis onlineundervisning, så ledige og beskæftigede kan vende styrkede tilbage på arbejdsmarkedet
Billede
AOF Online ledige

Hos AOF står vi klar med gratis onlineundervisning til de medarbejdere, der på grund af COVID-19-virussen enten er sendt hjem, eller som arbejder på nedsat tid. Vi tilbyder gratis online kurser indenfor forberedende voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU), så dine medarbejdere har fået et kompetenceløft, når de vender tilbage på arbejdspladsen. Vi er i løbende dialog med Undervisningsministeriet på området og venter en udmelding omkring screening i dansk og matematik. 

Er du tillidsrepræsentant, uddannelsesambassadør, faglig eller leder kan du høre om mulighederne for virksomheder i den kommende tid. Hvis dine medarbejdere allerede er screenet, har de mulighed for at starte på undervisning, efter du har talt med os. Vi kan starte op med FVU engelsk og FVU Digital med det samme. Vi kan gennemføre ordblindetesten online og tilbyder også online ordblindeundervisning.

Hvad får din virksomhed ud af det?
Virksomheden får målrettet opkvalificering af medarbejderens kompetencer, som er med til at sikre, at medarbejderne kan leve op til de krav, som din virksomhed stiller til dem.
 

Vi tilbyder gratis kurser indenfor følgende fag:


Hvordan foregår onlineundervisningen?
Undervisningen foregår ved, at medarbejderne følger undervisningen online via computer eller tablet. Undervisningen tilpasses den enkelte medarbejders niveau, og der udarbejdes en læringsplan, så det er klart for kursisterne, hvad de fx skal læse og hvilke opgaver, de skal løse. Medarbejderne arbejder selvstændigt, men er løbende i kontakt med underviseren.  Da undervisningen foregår online, kan medarbejderne følge undervisningen, når de har tid. Der er også mulighed for at lave brancherettet undervisning, sådan at undervisningens indhold tilpasses virksomhedens behov.
 

Hvor lang tid varer et kursus?
Kursets længde afhænger af, hvilket fag der ønskes undervisning i og om din virksomhed ønsker, at det skal være et kort og intensivt kursus, eller om kurset skal strække sig over en længere periode.
 

Hvad koster det?
Undervisningen er gratis, og det vil være muligt at søge om lønrefusion, mens din medarbejder er under uddannelse i form af Voksenuddannelsesstøtte (SVU). Er din medarbejder berettiget til SVU, får I 118 kroner i timen i refusion. 
 

Hvad er fordelene ved online undervisning?

  • Fleksibilitet – medarbejderne kan følge undervisningen, når de har tid, det kan enten være i arbejdstiden eller udenfor
  • Undervisningens indhold tilpasses virksomheden, så det bliver brancherelevant
  • Forløbets varighed tilpasses virksomhedens ønsker
  • Medarbejdere vender tilbage til arbejde med nye kvalifikationer

 

Tilmelding til vejledning her: https://aofonline.onlinebooq.dk/

Dokument

Hvor vi tilbyder dette kursus:

AOF Center Vendsyssel

AOF CENTER VENDSYSSEL Grønnegade 15 9700 Brønderslev 98282898 Gå til kursus