FVU

Vil du blive bedre til at læse og skrive dansk, så er FVU måske noget for dig.

De fleste job og uddannelser stiller høje krav til dine læse- og skrivekompetencer. FVU er et gratis tilbud til dig, som ønsker at forbedre dine læse- og skrivekompetencer. FVU kan følges efter en afsluttet danskuddannelse for at fastholde en danskfaglig udvikling, eller som led i et videre uddannelsesforløb. 

Undervisningen er tilrettelagt for voksne, og du bliver undervist i læsning, stavning og skriftlig fremstilling. FVU dansk afholdes på fem forskellige trin:

FVU Start

FVU Trin 1

FVU Trin 2

FVU Trin 3

FVU Trin 4

En kort test og en samtale med underviseren afgør hvilket trin, der passer bedst til dig. 

Et forløb på et trin strækker sig over 5-6 måneder.Vi har løbende optag. Der er undervisning 1 dag om ugen i 3 lektioner med tilhørende hjemmearbejde. 

For tilmelding eller yderligere information kontakt os på 59 44 02 34 eller sprog@aof-nvs.dk. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores kontor.  

Udfold beskrivelse

Adresser

  • Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte

Tlf.: 45801900

Yderligere information om kurset

Dokumentation i SOSU-arbejdet

Er du ledig FOA-medlem og vil du blive klædt på til dokumentationskravene i SOSU-arbejdet, så er dette kursustilbud til dig. 

Læringsmål:

  • Deltageren vil styrke sine skriftlige færdigheder og skrive kortfattede faglige tekststykker. Deltageren kender til teknikker og strategier til at fastholde faglig information. 
  • Deltageren vil styrke sine læsefærdigheder og kan anvende forskellige læseteknikker samt søge relevant, faglig viden online. 
  • Deltageren lærer at bruge IT-værktøjer og -hjælpemidler i dokumentationsarbejdet. 

FVU-kurset er gratis og består af 3 ugentlige kursusdage 9:00 - 14:00 i 4 uger. Kurset tæller ikke som "6-ugers jobrettet", men afholdes som et tilbud alene til FOA-medlemmer sammen med AOF Center Nordsjælland,