ORDskolen

Er for voksne ordblinde og du bliver undervist i fagene skrivning, stavning og læsning. Det er også muligt at kombinere undervisning med engelsk og IT. Du lærer dig

Du kan deltage hvis du er helt eller delvis ledig og ordblind. En af vores læsepædagoger indkalder dig til et personligt møde og en læseundersøgelse, før du kan optages på Ordskolen.

Sammen finder I ud af, hvilken undervisning du skal have. Der er løbende optag.

Når du kommer til samtale aftaler vi, hvornår du kan starte. Er du medlem af en A-kasse og dagpengeberettiget, skal kurset godkendes af din vejleder i Jobcentret eller Anden Aktør.

Er du kontanthjælpsmodtager eller modtager du sygedagpenge skal kurset godkendes af din sagsbehandler ved Jobcentret. Et forløb tilrettelægges med udgangspunkt i din læseundersøgelse og dine fremtidsønsker.

Det er individuelt, hvor langt et kursus man skal have, men som regel starter man med 20 uger. Mens du er på kurset, får du aktiveringsydelse, kontanthjælp, sygedagpenge eller revalideringsydelse. Spørg din sagsbehandler om hvilke regler, der gælder for DIG.

Udfold beskrivelse

Adresser

  • Mylius Erichsens Vej 1
    9210 Aalborg SØ

  • Hangaardsvej 5
    9900 Frederikshavn

Tlf.: 25 46 25 56

Yderligere information om kurset

Vi har undervisningssteder i Aalborg og Frederikshavn. Er der et undervisningsbehov, etablerer vi gerne undervisning dér, hvor behovet måtte være.

Derfor – kontakt os – så finder vi sammen en løsning

ORDskolen