Forberedende voksenundervisning digital (FVU Digital)

Vi tilbyder gratis undervisning i FVU Digital.

Kunne du tænke dig at blive bedre til IT? Så har AOF et tilbud til dig, hvor du kan få undervisning i digitale værktøjer og håndtering af data.

FVU Digital er for dig, der gerne vil:

  • Have grundlæggende viden om digitale værktøjer som for eksempel Office 365 (Teams, OneDrive m.m.) eller de forskellige Google apps (Google-drev, Gmail m.m.). Vi kan også dykke ned i brugen af andre specifikke computerprogrammer, tablets eller smartphones.
  • Vide mere om digital kommunikation som for eksempel at håndtere mails eller andre elektroniske beskeder.
  • Kende til flere IT-hjælpemidler, der kan hjælpe dig med at læse og skrive, oprette formularer eller automatisere arbejdsgange.
  • Være bedre til at søge relevant viden på nettet som for eksempel instruktionsvideoer og anvende avancerede søgemetoder.
  • Vide mere om datasikkerhed, privatliv på nettet og persondata.

Vi tager udgangspunkt i de IT-arbejdsopgaver, du gerne vil være bedre til, og du får derfor selv indflydelse på, hvilke emner og værktøjer du vil arbejde med. Hos os lærer du noget, du kan bruge i din konkrete hverdag eller jobfunktion.

Du bliver undervist af lærere, som er specialister i at undervise voksne. Vi kan undervise jer på virksomheden, når I er minimum 12, eller I kan modtage undervisning hos AOF.

Der er tre trin i FVU Digital, hvor det første er for begyndere, og det tredje er for den rutinerede IT-bruger.

Undervisningen er gratis, og forløbet varer 20 til 30 timer. Vi planlægger de konkrete tidspunkter, så det passer til din arbejdsplads.

Kontakt os og hør hvordan du kommer i gang.

 

Udfold beskrivelse

Adresser

  • Oluf Ryesgade 7C, 6000 Kolding

Tlf.: 70 20 23 77

Yderligere information om kurset

Holdoversigt - OBU og FVU

Tilmelding til FVU Screening

Før du kan deltage på et FVU kursus skal du igennem en screening der viser hvilket trin du skal deltage på. Vi afvikler FVU screening i hele vores område. Du kan tilmelde dig online her:

https://aofsydjylland.onlinebooq.dk